You have been redirected to your local version of the requested page

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging?

Metrohm is 's werelds meest vertrouwde fabrikant van precisie-instrumenten voor chemische analyse, en werd 80 jaar geleden opgericht in Zwitserland.

Metrohm België is leverancier en serviceprovider voor deze instrumenten en is ISO 9001 gecertificeerd. Wij verkopen al meer dan 50 jaar de producten van Metrohm AG, Metrohm Autolab, Metrohm Raman en Metrohm Process Analytics. Daarnaast  zijn we ook officieel distributeur van slangenpompen van Masterflex (een merk van Avantor).

Onze diensten omvatten application support, training en technische service. Voor applicatieontwikkeling en ondersteuning beschikken wij over een splindernieuw laboratorium met productspecialisten.

'People you can trust', onze slogan staat voor het vertrouwen, de loyaliteit  en de innovatieve ideeën van onze medewerkers die ons tot marktleider hebben gemaakt. En natuurlijk het vertrouwen van onze klanten in de kwaliteit van de producten en diensten die wij leveren.

Onze kernwaarden zijn passie, nieuwsgierigheid, integriteit, mensgerichtheid en bescheidenheid.

Jobs Metrohm Belgium

Product Manager Titratie

Product Manager Titratie
Product Manager Titratie
Je bent een spin in het web: een echte field marketeer/netwerker die contacten onderhoudt met de verschillende afdelingen, alsmede het hoofdkantoor in Zwitserland. In deze functie geef je vorm aan de Sales & Marketing doelstellingen van jouw productgroep in Nederland en België.
Meer info