Laboratóriumi analitikai készülék értékesítő

Jártas vagy az értékesítésben? Esetleg a kémia is közel áll hozzád? Csatlakozz a METROHM Magyarország Kft. csapatához és legyél Te új laboratóriumi analitikai készülék értékesítőnk.

Kik vagyunk mi?

METROHM AG leányvállalata vagyunk és az elektrokémiai analízisben használatos precíziós berendezésekkel foglalkozunk. Piacvezető megoldásaink rengeteg hazai vállalkozás életét teszik könnyebbé, a méréseket pontosabbá, az ott dolgozók munkáját pedig egyszerűbbé.

Igaz rád az alábbiak közül legalább egy?

  1. kémia területén szereztél diplomát és gyakorlattal is rendelkezel a laboratóriumi analitikai készülékek felhasználása terén
  2. titrátorok vagy ionkromatográfok tapasztalt labor felhasználója vagy
  3. foglalkoztál már kémiai analitikai műszerek/berendezések értékesítésével

Legalább az egyikre IGEN a válaszod? Akkor ne habozz jelentkezni!

Mik lesznek a feladataid?

Látogatni a meglévő partnereinket és újakat felkutatni: a munkaidőd legnagyobb részét a korábbi vásárlóinkkal való kapcsolattartás, illetve új, potenciális ügyfelek felkeresése teszi ki. Mi kiemelten foglalkozunk vevőinkkel, hiszen csak így tudunk megfelelő segítséget kínálni a részükre.

Promotálni cégünk szerviz termékeit és tevékenységeit: a berendezéseken túl a folyamatos karbantartás és egyéb szolgáltatások is hozzájárulnak vevőink sikeréhez. Ezért nem elhanyagolható területe ez a működésünknek sem.

Értékesíteni termékeinket: hiszünk abban, hogy csak win-win szituációkkal lehet hosszú távon prosperáló kapcsolatot ápolni az ügyfelekkel. Ehhez kimagasló minőségű termékkört biztosítunk, amely hatékonyabbá, jobbá és egyszerűbbé teszi partnereink mindennapjait.

Cégünk marketingjében részt venni: nem elegendő jónak lenni, meg is kell tudni mutatni ezt a piacnak. Ebben óriási segítséget jelent a folyamatos marketingkommunikáció, amelynek fejlesztéséhez szükség van az értékesítők visszajelzéseire, ötleteire. Így szívesen fogadjuk a Te elképzeléseidet is, hogy ezen a téren is hatékonyabbak tudjunk lenni.

Saját rendezvényeinken részt venni, melyek szervezésében is aktívan segédkezhetsz: ahogy korábban írtuk, a piacon egyedülálló módon foglalkozunk partnereinkkel. Számos rendezvényt és eseményt szervezünk a részükre, ahol megismerhetik az újdonságokat és valódi partneri kapcsolatok alakíthatók ki.

Tartani a kapcsolatot a beszállítóinkkal: ahogy a vevőkkel, úgy a beszállítókkal is törekszünk a gördülékeny együttműködésre. Ennek alapfeltétele a folyamatos kommunikáció, az értékteremtő hozzáállás.

Partnerek számára tanácsadásokat biztosítani: az egyre modernebb berendezések folyamatos kihívás elé állítják vásárlóinkat. Az új funkciók bemutatása, az ismereteik felfrissítése segíti őket abban, hogy eredményesebben tudjanak dolgozni az eszközeinkkel. Ebben is szükségük van a támogatásunkra, amely részben a Te feladatod is lesz.

Részt venni a gyártók által szervezett értékesítési és termék továbbképzésekben: ahhoz, hogy maximálisan tudjuk támogatni vásárlóinkat nekünk is folyamatosan lépést kell tartsunk az új fejlesztésekkel. Ehhez az anyavállalat számtalan eszközt biztosít, amelyeket igénybe tudunk venni a fejlődés érdekében.

Röviden kihívásokban gazdag, garantáltan nem unalmas munkát végezhetsz egy olyan vállalkozásnál, ahol az értékteremtés, a magas minőség és az ügyfelek kiemelt kezelése nem pusztán elcsépelt frázisokat takarnak.

Mi kell a sikerhez?

Nem riadsz vissza a kihívásoktól: a mindennapok során számtalan megoldandó feladat elé állít az élet. Fontos számunkra, hogy ezeket tudd kezelni, amihez természetesen minden segítséget megadunk, amire szükséged van. Az önállóság azonban elengedhetetlen kritérium, hiszen bajnokokkal szeretnénk együtt dolgozni, nem robotokkal.

Jól kommunikálsz: az ügyfelek jelentős része valamilyen mérnöki pozícióban dolgozik. Így fontos számunkra, hogy az ő nyelvükön értessük meg velük a termékeinkben rejlő előnyöket.

Jól kezeled a számítógépet (MS-Office): felhasználói szinten értened kell az alap irodai programokhoz, hiszen némi adminisztrációval is jár a munka.

Jól beszélsz angolul és az írással sincsenek gondok: sok külföldi döntéshozóval és beszállítóval állunk kapcsolatban, így legalább társalgási szinten meg kell tudnod értetni magad angolul is.

Rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal: országszerte szolgáltatunk, ezért gyakran kell majd autóba ülnöd.

Hosszú távú munkát szeretnél: bajnokokat keresünk, akik hajlandók és képesek kitaposni maguknak a siker ösvényét. Ezt pedig rövid távon nem lehet kivitelezni.

Ha már most csillog a szemed és bizony tudod, hogy mindezek igazak rád, akkor várjuk jelentkezésedet, hogy szuper csapatunk még szuperebb legyen általad.

Amit mi kínálunk:
  • teljes munkaidős alkalmazás, ami ugyanakkor rugalmas munkaidőt takar
  • kellemes munkahelyi környezet, de tényleg 😊
  • gyakorlattól függő fizetés+jutalék
  • céges autó
  • laptop és mobiltelefon
  • továbbképzések belföldön és külföldön egyaránt

Munkavégzés helye:

XI. kerületi központi iroda mellett szerte az országban

Ha úgy érzed ez a Te álommunkád, akkor jelentkezz most! Mi már várunk. 😊

Küldd el nekünk magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet a fizetési igény megjelölésével az alábbi e-mail címre: office@metrohm.hu