Serviceingenjör

Till det nordiska huvudkontoret i Bromma söker vi: 

Serviceingenjör Processkemi 

Metrohm Nordic ingår i Metrohmgruppen. En global marknadsledare inom teknikerna titrering, jonkromatografi, NIR, processanalys online, jonselektiv mätning, potenstiostater samt elektroder och förbrukningsartiklar. I första hand söker vi dig som redan idag arbetar som serviceingenjör. Kanske hos någon av våra kollegor i branschen. 

Jobbet 
Du erbjuds ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många kundkontakter. Du kommer främst att ansvara för underhåll, reparationer och installationer av processutrustning. Viss service av Metrohms övriga sortiment kommer också att ingå. Som serviceingenjör är du hos kund 3-4 dagar i veckan. Tjänsten innebär ca 70 övernattningar per år med fokus på resor i Sverige, men också i Danmark, Norge och Finland. Du planerar själv dina resor och bokar in besök med kunder. Utbildning sker kontinuerligt i Holland och på vårt huvudkontor i Schweiz. Läs gärna mer om produkterna på www.metrohm.se. 

Dina egenskaper 

Vi tror att du lyckas bäst om du är utbildad inom kemi, elektronik eller teknik på gymnasie- eller universitetsnivå och har några års erfarenhet som serviceingenjör inom industrin. Ett stort teknikintresse är ett krav och har du också erfarenhet av processindustrin eller laborativt arbete så ser vi det som väldigt meriterande. Servicenivån till våra kunder utgör grunden till vår fortsatta framgång, så som person bör du vara serviceinriktad, social, driven och vilja utvecklas i det du gör. Du är en problemlösare med kreativ förmåga, öppen och tar egna initiativ, samtidigt som du är lyhörd och lyssnar till vad kunden faktiskt säger. Körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Kontaktperson 

Vill du veta mer, hör då gärna av dig till Ezra Tibbelin, du når honom på 08-564 844 88 

Välkommen med in ansökan senast 18 november
Urval och intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du anmäler intresse snarast. Mejla din ansökan till ezra.tibbelin@metrohm.se. 

Metrohmgruppen är världsledande inom tillverkning av elektrokemiska analysinstrument. Det schweiziska moderbolaget grundades för över sextio år sedan och finns idag repepresenterat i ett världsomspännande försäljningsnätverk genom dotterbolag och återförsäljare.